7 gode grunde til at vælge Umbraco

7 gode grunde til at vælge Umbraco

Teknologi

Står du og din virksomhed og skal vælge et system til styring af indhold, og er du i tvivl om hvilket der passer bedst til jeres behov? Umbraco er et næsten uendelig fleksibelt CMS både hvad angår frontend (det dine kunder ser) og backend (administrationspanelet). Samtidig er administrationen nem og overskuelig at redigere indhold i. Få svar på hvad Umbraco er, og hvorfor du skal vælge det.

Hvad er Umbraco?

Umbraco er et dansk udviklet CMS, der første gang så lyset i 2000. Umbraco er et af de hurtigst voksende CMS'er. Specielt her i Danmark benytter mange virksomheder systemet til deres egen hjemmeside.

Umbraco er baseret på Microsofts ASP.NET framework, så udviklere der i forvejen arbejder i .NET vil have nemt ved at udvikle i systemet. Umbraco er det mest benyttede CMS i Microsoft ASP.NET.

Umbracos logo
Umbracos logo

Hvordan adskiller Umbraco sig?

Umbraco er meget brugervenligt, sikkerheden er høj og så er det nemt at udvikle en skræddersyet og professionel hjemmeside, der passer lige præcis til din virksomhed og dit behov. Det er let at administrere din hjemmeside i Umbraco, da det er et enkelt CMS, der er logisk struktureret (hvis udvikleren da har gjort sit arbejde ordentligt).

I modsætning til WordPress får du som udgangspunkt altid en skræddersyet løsning, der ikke ligner andre hjemmesider. Umbraco er ikke baseret på temaer og plugins. Derimod er alle redigerbare indholdsdele defineret af udvikleren.

Sådan ser navigationen ud for redaktører. Den er enkel, overskuelig og tilpasset den givne hjemmeside.
Sådan ser navigationen ud for redaktører. Den er enkel, overskuelig og tilpasset den givne hjemmeside.

Hjælp til Umbraco

God support er vigtigt for mange virksomheder, når problemer opstår med deres system. Umbracos dokumentation og forum har ofte svaret på de fleste gængse problemstillinger. Hos Puresoft hjælper vi dig gerne med teknisk support. Skulle du derimod have behov for support direkte fra Umbraco, kan det tilkøbes for en merpris.

Hvorfor skal du vælge Umbraco?

Der er mange gode grunde til hvorfor du skal vælge Umbraco, og det er ofte afhængigt af din virksomheds behov. Nogle af de vigtigste pointer har vi opremset nedenunder.

1. Brugervenligt system

Et CMS er rygraden i de fleste hjemmesider, og her er Umbraco brugervenligt, det er nemt at lære og nemt at redigere indhold i.

2. Unik og skræddersyet hjemmeside

Med Umbraco får du designet en helt unik hjemmeside, lige efter dine ønsker. Både administrationen og frontenden er skræddersyet efter dine behov.

3. Er egnet til større og komplicerede hjemmesider

I modsætning til WordPress er Umbarco perfekt til din virksomhed, hvis du har brug for en mere kompliceret hjemmeside, eller hvis dine behov ligger udenfor hvad der tilbydes i eksisterende plugins.

4. Mindre vedligeholdelse

Du kan bruge mere tid på din forretning, fordi du slipper for at bruge tid, der ellers ville blive brugt på at opgradere, og gennemtjekke kompatibilitet mellem plugins.

5. God support

Umbraco har et formidabelt fællesskab, så hvis du har et problem du har brug for hjælp til, er der altid hjælp at hente, hvad end det er i dokumentationen, forummet, hos Umbraco selv eller hos Puresoft.

6. Gratis og open-source

Umbraco er et open-source CMS, der er gratis at bruge. Dette betyder, at når din hjemmeside er færdig, skal du ikke betale licens til Umbraco for at bruge systemet. Du betaler kun for design og opsætning af siden.

7. Understøttelse af integrationer

Umbraco er nem at tilpasse, så det integrerer med de andre systemer din virksomhed bruger.

Hvilke ulemper er der ved Umbraco?

Uanset hvilket CMS du vælger, vil der altid være nogle ulemper. I forhold til Umbraco er der ikke særlig mange ulemper, men her er de:

1. Du har brug for en webudvikler

Medmindre du selv kan kode C#, har du brug for en webudvikler, der kan opsætte og kode din hjemmeside.

2. Dyrere opstartspris

Selvom Umbraco er gratis, er det dyrere end WordPress da du som sagt, har brug for en webudvikler, til at implementere designet. Hvis du har brug for et lille site, til et lille opstartsbudget, er Umbraco ikke det rigtige valg for dig.

3. Det tager længere tid

Det tager oftest længere tid at udvikle en Umbraco hjemmeside, da den skal designes og kodes helt fra bunden.

4. Dyrere hosting

Et Umbraco site er dyrere at have liggende, da prisen for hosting af Windows-miljøet, IIS og MSSQL oftest er væsentligt højere.

Der findes også headless CMS

Som noget nyt tilbyder Umbraco også deres CMS i en headless variant. At et CMS er headless åbner muligheden for, at samme indhold kan gøres tilgængeligt på tværs af forskellige enheder. Desktop, web, mobil eller noget helt fjerde, kun fantasien sætter grænser.

Hvilke hosting muligheder har du?

Når du skal have dit nye site udviklet og lagt op, så det er tilgængeligt på nettet, tilbyder vi tre forskellige hosting-modeller:

  1. Umbraco Cloud
  2. Azure
  3. On-premise
Vores tre Umbraco-hosting modeller. Umbraco Cloud, hosting i Azure og hosting hos jer.
Vores tre Umbraco-hosting modeller. Umbraco Cloud, hosting i Azure og hosting hos jer.

Umbraco Cloud er en samlet løsning, der for en månedlig pris, kan foretage installation og opsætning i skyen for dig.

Er du godt i gang med, eller ligger dine andre system allerede i Azure, tilbyder vi også at installere og opsætte Umbraco i Azure for dig.

Har du derimod et eksisterende Windows servermiljø, eller er det vigtigt for jeres virksomhed at sitet ligger hos jer, er vi også behjælpelige med at få lagt sitet over for jer.

Uanset hvilken model kan vi hjælpe dig med at få afklaret, hvilken løsning der passer bedst til din og din virksomheds behov.

Umbraco til e-handel?

Hvis du har brug for at kunne sælge produkter online, kan du med fordel bruge Ucommerce, som er en e-handelsløsning til Umbraco. Ucommerce tilbyder vi også hos Puresoft, så kontakt os og hør nærmere, hvis det er det I har I jeres overvejelser.

Er du klar til at få en professionel Umbraco hjemmeside?

Nu har du forhåbentligt fået en større forståelse for Umbraco, og er bedre klædt på til at træffe beslutningen om Umbraco er det rette CMS for dig.

Hvis du har brug for hjælp til at få en Umbraco hjemmeside er du velkommen til at kontakte os i dag, og få et uforpligtet tilbud. Vores webudvikler står klar til at hjælpe dig.

Hos os sørger vi for, at du er godt klædt på til at tilgå din Umbraco hjemmesides backend. Backenden er administrationspanelet hvor du kan redigere dine sider og dit indhold. For os er det vigtigt at du efter endt proces, kan arbejde selvstændigt og trygt med din nye hjemmeside. Hvis du har brug for support, er vi der altid for dig. Vores priser for en Umbraco hjemmeside starter fra 25.000 kr. Ex. Moms.

Skal vi hjælpe dig med at lave en Umbraco side, så kontakt os i dag!

Kontakt os i dag!

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Skriv din mail herunder, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Anika peger ind mod kontaktformularen. Hun står klar til at hjælpe dig, så send din e-mail allerede nu.