Freelance UX-designer

En god brugerforståelse vil være med til at skabe stor værdi for din virksomhed.

Hvis ikke design af digitale produkter er en af kernekompetencerne i din virksomhed, kan det være en fordel an ansætte en UX-designer som konsulent på projektbasis. Hos Puresoft har vi erfaring med design af digitale produkter. Vi ved hvilke værktøjer der er relevante for at sikre en god oplevelse for brugeren, og som samtidig skaber værdi for din virksomhed.

Kontakt os

En freelance UX-designer en god idé

Hjælp til at opdage og afdække dine kunders behov. Få designet et brugervenlig digital oplevelse.

For at dit produkt bliver en succes, og at din virksomhed får opnået sine mål, skal brugerens behov og mål blive opfyldt uden irritationer, tvivl og forvirring. Hvis brugeren møder for mange forhindringer i interaktionen med dit brand og jeres produkt, så risikerer du at de vælger en konkurrent, hvor tingene virker ”nemmere”.

Inddragelse af brugeren i hele designprocessen, er nøglen til et brugbart produkt, da det er dem man designer for. Brugeren inddrages, da de oftest kan give de bedste indsigter, og mest retvisende billede af hvordan løsningen bør være.

Har du ikke mulighed eller brug for en fastansat UX-designer, så kan du ansætte vores freelance UX-designer, og for hjælp til at komme i mål med dit digitale design.

Illustration for freelance UX-designer. En mand der sorterer indsigter fra brugerundersøgelser.

Vi hjælper med din næste UX-design opgave

Hvis du skal have hjælp til at designe dit næste digitale projekt, er vi den helt rette samarbejdspartner. Ring eller skriv til os i dag, så vi kan gå i gang med dit projekt.

Kontakt os

Sådan arbejder vi

Vi spørger altid brugeren ad, så du får en ordentligt og velbegrundet design.

Når vi starter et projekt sammen med dig, vil vi til at starte med finde dine typer af brugere, og få større kendskab til deres behov, adfærd og motivationer.

Brugerne inddrages undervejs i designprocessen, hvor deres feedback og din virksomheds mål danner grundlag for designet, rettelser og videreudvikling. Vi undersøger hvordan hver af jeres målgruppe gør brug af løsningen, hvordan de interagerer med den, og hvilke holdninger de har til den.

Vi udarbejder visuelt materiale i form af mockups, og brand guides. Du får også leveret en færdig interaktiv prototype, som også leveres i et format der er klar til at en udvikler tager over.

En illustration af hvordan vi arbejder.

Priser

Vi har en timepris på 500 kr. ex. moms. Derudover har vi klippekort, hvor din virksomhed får rabat alt efter hvor mange timer du køber.

Klippekort

Ikon for priskategori 1: Klippekort 10 timer

Klippekort 10 timer

4.750‬ kr

  • Du sparer 250 kr (5%)
Ikon for priskategori 2: Klippekort 30 timer

Klippekort 30 timer

13.500‬‬ kr

  • Du sparer 1.500 kr (10%)
Ikon for priskategori 3: Klippekort 100 timer

Klippekort 100 timer

42.500‬ kr

  • Du sparer 7.500 kr (15%)

Kontakt os

Kontakt os i dag!

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Skriv din mail herunder, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Uffe peger mod kontaktformularen. Han vil hjælpe dig med dit næste projekt, så send din e-mail allerede nu.