Den Vilde Gartner

Den Vilde Gartner er en virksomhed som hjælper private og erhverv med at bruge deres have mest optimalt med fokus på bæredygtighed.

Ny vild hjemmeside til

Hjemmeside

Den Vilde Gartner havde brug for en hjemmeside, der afspejlede deres kærlighed til natur og bæredygtighed. Vi designede og udviklede en hjemmeside, der ikke kun er pæn og nem at navigere, men også kommunikerer deres budskab klart og tydeligt.

Den Vilde Gartner hjemmeside

Fangede essensen af mit virke. Dygtige, grundige og var gode til at fange essensen af mit udtryk. Min hjemmeside er et vigtigt værktøj, så det betyder meget at jeg har fuld kontrol og tillid.

Den Vilde Gartner privat side
Pænt og organisk

Design

Vi hjalp Den Vilde Gartner med at udvikle deres visuelle identitet. Fra farvepaletten til typografi, skabte vi et design, der er sammenhængende og afspejler deres brandværdier. Den Vilde Gartner ønskede et organisk design med en følelse af bevægelse. Vi valgte derfor at give billederne organiske former.

Hosting

Med vores hostingløsning, der kører på 100% vedvarende energi, sikrede vi en miljøvenlig løsning for Den Vilde Gartners hjemmeside. Vi sørger for at holde deres site kørende problemfrit, samtidig med at vi tager et ansvar for vores planet.

Tekster

Med vores hjælp har Den Vilde Gartner fået skrevet engagerende og informative tekster til deres hjemmeside. Teksterne hjælper med at øge deres synlighed på søgemaskinerne. Vi har haft fokus på, at teksterne skulle være fængende.

Kontaktformular

Vi implementerede en simpel og brugervenlig kontaktformular på Den Vilde Gartners hjemmeside. Det gør det nemmere for kunder at komme i kontakt med dem. Den Vilde Gartner får en mail, når nogen udfylder kontaktformularen og trykker send.

Google Analytics

Ved at implementere Google Analytics på Den Vilde Gartners hjemmeside kunne vi hjælpe dem med at forstå deres kunder og måle succesen af deres marketingaktiviteter. Med Google Analytics har Den Vilde Gartner også mulighed for at følge med i, hvor mange brugere der besøger en hjemmeside, hvor de kommer fra, hvor længe de bliver på siden, og hvilke sider der bliver besøgt. 

Den vilde gartner kontaktside

Tilmeld dig vores univers!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og åben op for vores univers af viden, råd og gode tilbud.