Om os

Vi elsker at udvikle unikke produkter, der altid tager udgangspunkt i brugeroplevelsen.

Hos Puresoft har medarbejderne deres daglige gang i Odense, det er her hvor idéer bliver til virkelighed. Vi elsker det vi laver, og vi kan derfor stå 100% inden for de produkter vi tilbyder. Vi er et webbureau der er specialiseret i, at lave resultatorienterede løsninger efter din virksomheds og dit kundesegments behov.

Mission

Hos Puresoft hjælper vi danske virksomheder med digital transformation og levering af brugeroplevelser, der styrker deres brandidentitet og imødekommer de nøjagtige behov og motiveringer fra deres kunder. Vi bruger de nyeste og mest relevante udviklingsværktøjer og agile udviklingsprocesser.

Vi hjælper verden med at blive et grønnere sted ved at reducere den negative sociale og miljømæssige virkning af digitaliseringen af ​​den moderne verden. Det grønne tankesæt praktiseres inden for vores processer, dyrkes blandt medarbejdere og leveres i tjenesterne til vores kunder.

Vi tror, ​​at det at have en stærk teamånd og tillid til de enkelte medarbejderes talenter, muliggør personlig og kollektiv vækst, der sikrer virksomhedens fremtid.

Lad os opfylde din mission

En illustration for vores mission. En astronaut der ridder på en rumraket med vores Puresoft logo.

Værdier

Hos Puresoft arbejder vi efter nogle bestemte værdier, både internt og i relation til vores kunder. De bærer "sjælen" af hvem vi er som virksomhed.

Innovation

Nysgerrighed

Forståelse

Tillid

Ligeværd

Gensidig respekt

Social ansvarlighed

Miljømæssig bevidsthed

Tilstede i hele Danmark

Vi er et webbureau i Odense der rykker ud i hele Danmark.

Kontakt os i dag!

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Skriv din mail herunder, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Uffe peger mod kontaktformularen. Han vil hjælpe dig med dit næste projekt, så send din e-mail allerede nu.