Læs mere

Om os

Vi elsker at udvikle unikke produkter, der altid tager udgangspunkt i brugeroplevelsen.

Hos Puresoft har medarbejderne deres daglige gang i Odense, det er her hvor idéer bliver til virkelighed. Vi elsker det vi laver, og vi kan derfor altid stå 100% inden for de produkter vi tilbyder. Vi er et webbureau der er specialiseret i, at lave resultatorienterede løsninger efter din virksomheds og dit kundesegments behov.

Vores

Mission

Hos Puresoft hjælper vi danske virksomheder med digital transformation og levering af brugeroplevelser, der styrker deres brandidentitet og imødekommer de nøjagtige behov og motiveringer fra deres kunder. Vi bruger de nyeste og mest relevante udviklingsværktøjer og agile udviklingsprocesser.

Vi hjælper verden med at blive et grønnere sted ved at reducere den negative sociale og miljømæssige virkning af digitaliseringen af den moderne verden. Det grønne tankesæt praktiseres inden for vores processer, dyrkes blandt medarbejdere og leveres i tjenesterne til vores kunder.

Vi tror, at det at have en stærk teamånd og tillid til de enkelte medarbejderes talenter, muliggør personlig og kollektiv vækst, der sikrer virksomhedens fremtid.

Puresoft raket
Vores

Vision

At blive Danmark største leverandør af digitale løsninger til virksomheder med fokus på social ansvarlighed og miljøbevidsthed.

Vores

Værdier

Hos Puresoft arbejder vi efter nogle bestemte værdier, både internt og i relation til vores kunder. De bærer “sjælen” af hvem vi er som virksomhed.

Nysgerrighed
Forståelse
Social ansvarlighed
Ligeværd
Miljømæssig bevidsthed
Integritet
Ansvarlighed
Jorden
Vores

Fælles ansvar

Hos Puresoft arbejder vi efter nogle bestemte værdier, både internt og i relation til vores kunder. De bærer “sjælen” af hvem vi er som virksomhed.

Tilmeld dig vores univers!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og åben op for vores univers af viden, råd og gode tilbud.