Teamet

Hos Puresoft er vi et passioneret og dedikeret team, der drives af at føre vores kunders projekter til måls. Vores mål er at levere løsninger der skaber mere værdi for din virksomhed og dine kunder, og vi arbejder benhårdt for at opnå resultater der skaber denne værdi.

Et billede af Uffe Christiansen. Vores udvikler og designer.

Uffe Christiansen

Partner, udvikler og designer

Uffe hos Puresoft

Jeg er en dedikeret tech- og designnørd, og har altid været det. Jeg arbejder bedst med 20 bolde i luften. Det er mig du får i røret når du ringer.

Uffe privat

Jeg elsker at tilegne mig ny viden, lige fra fysik til kulturhistorie. Holder også af at bevæge mig, og når jeg ikke gør, er YouTube mit foretrukne underholdningsmedie.

Et billede af Anika Madsen. Hun står for marketing, content og kommunikation.

Anika Madsen

Marketing, content og kommunikation

Anika hos Puresoft

Jeg sørger for klar og tydelig kommunikation på tværs af vores kanaler. Min tryllestav svinges, når jeg udarbejder tekster til hjemmesiden, og laver kreative kampagner på de sociale medier.

Anika privat

Jeg holder af at være kreativ når jeg syr, og giver tøj nyt liv i stedet for at smide det ud (upcycling). Du vil også kunne finde mig nede i træningscentret, selvom jeg da ikke siger nej til en seriemarathon i ny og næ.

Billede af Molly.

Molly Eriksen

Salg, content og konceptudvikling

Molly hos Puresoft

Digital kommunikation og marketing wiz, jeg arbejder med content udvikling, SEO-optimering, kampagner m.m. Jeg tror på man skaber de bedste produkter og koncepter, ved at lytte til, se og tale med sine brugere.

Molly privat

Jeg arbejder online, men bruger min fritid outdoor. Jeg har en lille kolonihave hvor jeg dyrker mine grøntsager og forsøger at leve så selvforsynende som muligt. Jeg bruger ofte mine design evner fra arbejdslivet, til at skabe små prototyper til byggeprojekter og opsætninger, i haven.

Kontakt os i dag!

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Skriv din mail herunder, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Anika peger ind mod kontaktformularen. Hun står klar til at hjælpe dig, så send din e-mail allerede nu.