Ydelser

Hos Puresoft har vi en bred vifte af ydelser, så uanset hvor lille eller stor dit projekt er, har vi den perfekte løsning til din virksomhed.

Vi designer og udvikler unikke hjemmesider og webshops, og hvis du har brug for et professionelt specialtilpasset system, tilbyder vi også dette. Hos os er brugeroplevelsen i fokus, og vi udvikler din virksomheds hjemmeside eller webshop med udgangspunkt i denne. Vi tilbyder også freelance arbejde, hvor du kan få hjælp til webudvikling samt grafisk arbejde.

Kontakt os

Ikon for hjemmeside. Et skærmvindue der viser en side med et billede og noget tekst.

Hjemmeside

Vi er altid klar på at skræddersy din virksomheds nye hjemmeside. Ud fra hvad din virksomhed og kundesegment har brug for, bliver hjemmesiden udviklet i enten WordPress eller Umbraco.

Ikon for webshop. En indkøbskurv.

Webshop

Hos Puresoft sørger vi for, at din virksomhed får en professionel webshop. Vi udvikler webshops i både WooCommerce og Ucommerce, alt efter hvilke behov din virksomhed har.

Ikon for programmering. Et skærmvindue med et ikon der forestiller et par krokodillenæb, større-mindre-end eller kode.

Webudvikling

Har du brug for en programmør? Vi står klar til at hjælpe din virksomhed med, at udvikle komplekse webløsninger som passer perfekt til din virksomhed.

Ikon for design. En tryllestav.

Design

Din virksomheds designlinje er noget af det vigtigste for din hjemmeside/webshop. Hos Puresoft tager vi altid højde for brugeroplevelsen, når vi udvikler din virksomheds designlinje.

Ikon for freelance. En astronaut.

Freelance

Skal din virksomhed bruge en hjælpende hånd kortsigtet eller længerevarende, hvad end det er grafisk eller inden for webudvikling, har vi den perfekte freelance webudvikler til dig.

Kontakt os i dag!

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Skriv din mail herunder, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Uffe peger mod kontaktformularen. Han vil hjælpe dig med dit næste projekt, så send din e-mail allerede nu.