Freelance grafiker

Hos Puresoft kan du gøre brug af vores freelance grafiker, som hverken går på kompromis med kreativiteten eller kvaliteten.

Uanset hvilken grafisk opgave du skal have løst, er vores freelance grafiker klar til at hjælpe dig. Der er ingen opgave der er for lille eller stor, til at vores freelance grafiker kan løse den. Vi sørger for, at din opgave er løst inden for tidsrammen, og at du er tilfreds med det endelige resultat.

Har du brug for professional rådgivning inden for grafisk design, er vores konsulent klar til at hjælpe dig.

Freelance grafiker

Brug for en freelance grafiker?

Vores freelance grafiker kan hjælpe dig med alt fra digitale opgaver til trykte løsninger.

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed, uanset hvor i Danmark du holder til. Vi tilbyder nemlig at udføre opgaven on-site i din virksomhed, eller remote fra vores eget kontor.

Hvis du ikke har så mange grafiske opgaver, er det en fordel at gøre brug af vores freelance grafiker, da du dermed ikke behøver at ansætte en fast grafiker. Du har dermed også lavere omkostninger når du vælger en freelance grafiker. Du bestemmer selv hvor mange timer du har brug for vores grafiker, og så får du rabat hvis du køber et klippekort.

Vi tilbyder hjælp til grafisk arbejde

Her kan du se nogle af de grafiske opgaver, vi tilbyder at hjælpe din virksomhed med.

Vi løser opgaver der indebærer alt fra grafiske opgaver, design og webløsninger til tryksager. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Webdesign

Appdesign

Materiale til markedsføring

Bogopsætning

Reklamer

Illustrationer

Bannere

Foldere

Vi er med på din grafiske opgave

Uanset hvilken grafisk opgave du har brug for hjælp til, er vores freelance grafiker klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag, og hør mere.

Fast timepris

Hos Puresoft tilbyder vi vores ekspertise som freelance grafikere til en fast timepris på 750 kr. eksklusive moms. Med fokus på gennemsigtighed og kreativitet skaber vi skræddersyede designs, der skiller sig ud. Kontakt os i dag for at starte dit næste grafikprojekt!

750 kr.

per time ex. moms

Tilmeld dig vores univers!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og åben op for vores univers af viden, råd og gode tilbud.