Freelance

Har din virksomhed brug for hjælp til en midlertidig opgave, eller en længerevarende IT-konsulent? Så er en freelance webudvikler lige noget for din virksomhed.

Kode
Hyr en

Freelancer

Hos Puresoft er vi specialister i webudvikling, grafisk design og UX, og derfor kan vores freelancer hjælpe din virksomhed, med lige præcis lige præcis den digitale opgave du mangler hjælp til.

Vores ydelser er altid konkurrencedygtige, og vi sørger for, at de løsninger vi leverer, lever op til dine, og dine kunders behov. For at imødekomme behovene, har vi fokus på et tæt samarbejde mellem kunde og Puresoft, hvor der lægges vægt på kontinuerlig sparring.

Vores freelancere hjælper dig og din virksomhed, med de opgaver I har brug for hjælp til både on-site hos jer og fra Puresofts eget kontor.

Vi giver også gerne professional rådgivning omkring din opgave, så du nemt kan fortsætte det gode arbejde, når du ikke længere har brug for hjælp fra konsulenten.

Ingen binding

Du bliver faktureret for det reele tidsforbrug. Ingen lange bindinger.

100% ejerskab

Du ejer selv designet og filerne til din digitale løsning, også hvis du skulle flytte fra os.

Fast kontaktperson

Vi har en tæt og kontinuerlig kommunikation til vores kunder.

Gennemsigtighed

Vi giver altid et estimat, og du får altid udspecificeret de enkelte delopgavers pris.

Brugervenlig

Vi udvikler altid løsninger med brugerens behov og adfærd i fokus.

Totalløsning

Din digitale løsning udvikles i samspil med resten af virksomhedens aktiviteter.

Freelance webudvikler

Hvis du har brug for freelance webudvikling, står vi klar til at hjælpe med opgaven. Vores webudvikler har arbejdet med flere forskellige systemer og teknologier i tidens løb, så vi kan løse mangeartede opgaver for dig.

Freelance grafiker

Hvis din virksomhed har brug for hjælp til eksempelvis at lave markedsføringsbannere over en periode eller grafisk sparring, rykker vi gerne ud og giver en hjælpende hånd. Vores grafiske konsulent er klar til at lave enhver grafisk opgave, både digitalt og til tryk.

Freelance UX-designer

Har du brug for hjælp med at designe en brugeroplevelse, der virker for jeres brugere? Hvis du har brug for en UX designer som en del af et større projekt, kommer vi gerne forbi, lærer dine brugere at kende og designer din næste digitale løsning.

Hvorfor bør du outsource?

En af de største fordele ved at outsource er, at du kan reducere omkostninger og øge kvaliteten af opgaven.

Hvis din virksomhed har en opgave, der ligger udenfor jeres kernekompetence, kan det være en fordel for dig og din virksomhed at outsource opgaven. En freelancer har specialiseret viden indenfor deres felt, og de kan få opgaven klaret hurtige, nemmere og med højere kvalitet.

Det er dermed billigere for din virksomhed at outsource opgaven, når du har en specialist til at udføre opgaven, så du har mere tid til dine kerneaktiviteter. Derfor skaber outsourcing mere værdi for din virksomhed.

Puresoft raket

Brug for en freelancer?

Vi står klar til at hjælpe dig med din opgave, så kontakt os i dag!

Vi har en

Fast timepris

Hos Puresoft har vi en fast timepris på 750 kr. ex. moms. Alle projekter bliver estimeret på baggrund af vores timepris. Det gør at vores priser er meget gennemsigtige, og at det er nemt for dig som kunde, at vide hvad dine penge er gået til.

750 kr.

per time

Er du interesseret i at læse mere om vores priser?

Tilmeld dig vores univers!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og åben op for vores univers af viden, råd og gode tilbud.