OPTIMERET WEBSHOP TIL

Kæledyrsurner

Kæledyrsurner forhandler et bredt udvalg af urner til kæledyr online. De havde en webshop i forvejen, men ønskede bl.a. et nyt design for at øge deres salg.

NYT OG OPDATERET

Design

Vores første opgave i samarbejdet med Kæledyrsurner var at forbedre deres visuelle identitet gennem et nyt og mere indbydende design. Vi har skabt et design som er roligt med farver som komplementerer deres virksomhed. Efter vores redesign af webshoppen, er den ikke kun blevet mere æstetisk tiltalende, men også mere intuitiv og nem at navigere. Det nye design reflekterer virksomhedens unikke karakter og deres værdier.

Kæledyrsurner forside

SEO

Vores næste fokus var at forbedre Kæledyrsurners synlighed på søgemaskiner. Gennem en omfattende søgeordsanalyse og strategisk indholdsopbygning har vi implementeret effektive SEO-taktikker. Dette har resulteret i en bedre placering på eksempelvis Google, og en stigning i organisk trafik. Dette er med til at øge eksponeringen af Kæledyrsurner, og det bringer potentielle kunder til webshoppen. Derudover har søgeordsanalysen også inspireret til nye sider på webshoppen, og til nye blogindlæg.

Kæledyrsurner engelsk
Nu med

Flere sprog

Kæledyrsurner havde et ønske om at sælge deres urner til kæledyr til udlandet. For at imødekomme dette ønske, har vi implementeret muligheden for flere sproget til Kæledyrsurner. Ved at tilbyde indhold på flere sprog kan virksomheden nå ud til internationale kunder og skabe en større målgruppe base.

Opdateret

Google Business Profile

Vores indsats inkluderede også optimeringen af deres Google Business Profile. Ved at sikre, at Kæledyrsurner er korrekt repræsenteret på Google Maps og lokale søgeresultater, har vi øget den lokale synlighed. Vi har hjulpet med en stærkere beskrivelse af deres virksomhed og lagt deres produkter ind, så de er mere synlige. Anmeldelser og oplysninger om virksomheden er let tilgængelige, hvilket skaber en solid online tilstedeværelse og styrker forholdet mellem Kæledyrsurner og deres kunder.

Tilmeld dig vores univers!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og åben op for vores univers af viden, råd og gode tilbud.