EN NY SEO-OPTIMERET WEBSHOP TIL

Nordic Fashion Outlet

Nordic Fashion Outlet er en ny butik som sælger outlet tøj i Esbjerg. Nordic Fashion Outlet havde brug for en webshop, som kunne optimere deres salg udover deres fysiske butik. Til deres nye webshop ønskede de, at vi udformede indhold og lavede SEO til siderne.

Komplet e-handelsløsning
hos Nordic Fashion Outlet

Nordic Fashion Outlet har fået en webshop der udstråler kvalitet.

Vi har udviklet Nordic Fashion Outlets webshop i WooCommerce, som er en e-handelsløsning til WordPress. Med WooCommerce har vi haft mulighed for at udvikle webshoppen, så den lever op til deres ønsker og behov. I designprocessen har vi taget højde for, at webshoppen skal udstråle kvalitet. Derudover har vi haft fokus på at optimere brugeroplevelsen.

Nordic Fashion Outlet webshop

Super Team! Hvad de ik ved, findes hurtigt ud af. Hvad ikke findes, programmeres hurtigt og opgaven løses altid. God sammensætning af personalet der er god til hver deres del. Herfra Nordic Fashion Group ApS de bedste anbefalinger ud fra flere års samarbejde.

Nordic Fashion Outlet ønskede
specifikke plugins til webshoppen

Google Analytics

Vi har opsat Google Analytics for Nordic Fashion Outlet.

Nordic Fashion Outlet vil gerne følge med i, hvor mange besøgende de har hver måned. For at imødekomme dette har vi installeret Google Analytics plugin. Derudover har vi opsat en Google Analytics konto, hvor de kan se dybdegående data om deres besøgende.

Mailchimp

Nyhedsbrev til eksisterende kunder.

Nordic Fashion Outlet ønskede at deres kunder kunne tilmelde sig deres nyhedsbrev. Vi har derfor opsat Mailchimp, og lavede en pop-up tilmeldingsform på deres webshop. Derudover hjælper vi dem med at udarbejdede, og sendte mails ud til deres kunder.

Nordic Fashion Outlet produkter
MED FOKUS PÅ

SEO og copywriting

Vi har SEO-optimerede deres webshop on-page og teknisk. Derudover har vi sørget for, at deres webshop er brugervenlig og at brugeroplevelsen er god. Vi udarbejdede også en række rapporter, for at finde frem til de søgeord Nordic Fashion Outlet skulle satse på ved organiske søgninger.
Alt indholdet der skulle skrives til deres nye webshop, ønskede de, at vi tog os af. Vi har udformet alle deres tekster, og implementeret deres søgeord i teksterne og i alle title tags og meta descriptions.

SÆLG TIL FLERE LANDE

Levering, betaling og sprog

Nordic Fashion Outlet havde en stor drøm om, at kunne skalere deres webshop, så de kunne sælge i andre lande. For at imødekomme dette ønske, har vi opsat et sprog plugin, som kan oversætte siden til de ønskede sprog. Derudover har vi sørget for, at webshoppen kan tage betaling fra, og levere varerne til andre lande.

Nordic Fashion Outlet brands

Tilmeld dig vores univers!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og åben op for vores univers af viden, råd og gode tilbud.