NY BRUGERVENLIG WEBSHOP TIL

Outlet Fashion

Outlet Fashion er en online forhandler af tøj, sko og accessories, der ønskede at øge deres online salg.

Ny webshop til Outlet Fashion

Outlet Fashion ønskede en brugervenlig og optimeret webshop, som kunne tiltrække og fastholde kunder. Vi udviklede en responsiv, hurtig og moderne webshop, der er nem at navigere rundt i, og som giver en optimal købsoplevelse. Vi opsatte også et betalings- og leveringssystem for at imødekomme kundernes behov. Derudover integrerede vi et lagersystem, der sikrer korrekt håndtering af ordre og varebeholdning. Vi fokuserede også på at forbedre kunderejsen, og vi indførte derfor en række funktioner og faciliteter, der gjorde det nemmere for kunderne at finde, vælge og købe deres foretrukne varer. Med den nye webshop oplever Outlet Fashion en øget konverteringsrate og en mærkbar stigning i deres online salg.

Outlet Fashion forside

Unik og visuelt appellerende design

Vi hjalp Outlet Fashion med at forbedre deres visuelle identitet og design, for at skabe en mere sammenhængende og stærk brandoplevelse. Vi har arbejdet tæt sammen med Outlet Fashion for at forstå deres vision og deres kunders behov og præferencer. Vi udviklede et visuelt tiltalende design, der præsenterer deres produkter på en professionel og indbydende måde.

Resultatet var et mere professionelt og attraktivt brand image der endte med en højere grad af kundeengagement. Alt i alt har vores fokus på design og brugeroplevelse hjulpet Outlet Fashion med, at skille sig ud fra deres konkurrenter. Derudover er deres webshop blevet skabt med henblik på unikhed for at tiltrække og fastholde kunder.

Outlet Fashion dametøj
Effektiv annoncering med

Google Ads

Outlet Fashion ønskede at øge deres synlighed på nettet og tiltrække nye kunder. Vi udarbejdede en Google Ads strategi, der var målrettet mod relevante søgeord og mål. Vi startede med at identificerede de mest relevante søgeord, og derefter skrev vi effektive annoncer, der tiltrak de rigtige kunder. Vi opsatte både søgeannoncer og shopping annoncer. Vi optimerede kampagnerne løbende, for at sikre en høj klikrate og en god ROI. Derudover justerede vi også vores strategi efter resultaterne. Med Google Ads-annoncering nåede Outlet Fashion en større målgruppe og øgede deres salg markant.

Annoncering på Meta

Vi har hjulpet Outlet Fashion med at oprette og optimere deres Facebook Ads-kampagner. Ved hjælp af tydelig målretning baseret på alder, køn, interesser og adfærd sikrede vi, at annoncerne blev vist til de personer, der var mest tilbøjelige til at engagere sig med Outlet Fashion og deres produkter.

Vi har brugt annoncetyperne billedannoncer og carousels til at vise deres produkter og opbygge et brand. Vi har også anvendt retargeting annoncer, som er blevet vist til personer, der tidligere har besøgt Outlet Fashions hjemmeside eller har interageret med deres annoncer på Facebook. Dette har bidraget til at øge antallet af konverteringer og forbedre annonceomkostningerne.

Vi overvåger og analyserer løbende resultaterne af Facebook Ads-kampagnerne. Det gør vi for at sikre, at de når deres forretningsmæssige mål og skaber værdi for Outlet Fashion. Vores indsats har desuden ført til en stigning i antallet af klik, visninger, konverteringer og en forbedring af forholdet mellem annonceudgifter og konverteringer.

Outlet Fashion brands
Outlet Fashion tøj
Effektiv

E-mail markedsføring

Outlet Fashion ønskede vores hjælp, til at forbedre deres e-mail markedsføring og øge deres kundeengagement og loyalitet. Vi udviklede en strategi for at segmentere kunderne og sende dem relevante og personlige e-mails, der tiltrak og fastholdt dem. Vi optimerede også e-mails til at være mobilvenlige og effektive, og vi målte konstant resultaterne og justerede vores strategi derefter. Den nye e-mail markedsføringsstrategi for Outlet Fashion, har været med til at øge deres konverteringsrate.

Tilmeld dig vores univers!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og åben op for vores univers af viden, råd og gode tilbud.