NY OG BRUGERVENLIG HJEMMESIDE TIL

Rosenhøj B&B

Rosenhøj havde brug for en hjemmeside, hvor deres kunder både kunne læse om deres Bed and Breakfast og booke et ophold.
Derudover havde de brug for en optimal hostingløsning, der passede perfekt til deres behov.

ROSENHØJ B&B HAR FÅET NY

Stilren hjemmeside

Rosenhøj ønskede et design som var stilrent og brugervenligt.

Vi har udviklet et design til Rosenhøj, hvor vi har haft deres design ønsker i fokus. Stemningen i designet skulle være urban lounge og afslappende. I designprocessen har vi taget højde for, at hjemmesiden skulle udstråle deres design ønsker, og vi har haft fokus på at optimere brugeroplevelsen.

Rosenhøj hjemmeside forside

SEO​

Rosenhøj vil gerne findes i Googles organiske søgeresultater så de kan få flere kunder. Vi har derfor fundet frem til søgeord som passer godt til dem, og som folk også søger på. For at finde frem til søgeordene, startede vi med at udarbejde en søgeordsanalyse, konkurrentanalyse, og derfra udvalgte vi søgeordene. Derefter implementerede vi søgeordene på sitet. Derudover har vi opsat en Google Business Profile, for at optimere deres lokale SEO.

Google Ads

Vi har opsat en Google Ads account for Rosenhøj, så de kan annoncere på Google. Rosenhøj ønskede vores hjælp til at udarbejde og vedligeholde annoncer på Google. Derudover havde de et stort ønske om, at annoncere både i Danmark og i udlandet. Vi har derfor opsat Google annoncer, som kun henvender sig til kunder i Danmark, og Google annoncer som er demografisk indsnævret til de lande i udlandet som de også ønsker at satse på.

Flere sprog

For at kunne imødekomme Rosenhøjs ønske om, at få kunder fra andre lande udover Danmark, har vi tilkoblet et multiple languages plugin til hjemmesiden. Med et multiple languages plugin kan Rosenhøj tilføje de sprog de ønsker, og løbende tilføje sprog efter deres behov. Derudover hjælper pluginnet med, at oversætte siden. Det eneste de skal gøre er, at tjekke hjemmesiden igennem for at se om alt indhold er oversat korrekt.

Rosenhøjs sider

Webudvikling

Udvikling af ny hjemmeside til Rosenhøj.

Rosenhøj ville gerne have en hjemmeside der var nem at tilgå og redigere, så de selv kunne lægge tekster og billeder ind. For at imødekomme deres ønske, valgte vi en WordPress hjemmeside, og tilkoblede Elementor. Vi valgte Elementor, da det er et drag and drop system som gør det lettere for Rosenhøj, at ændre elementer på hjemmesiden.

Tilmeld dig vores univers!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og åben op for vores univers af viden, råd og gode tilbud.