Privatlivspolitik

Når du benytter Puresoft.dk accepterer du, at Puresoft behandler dine cookies samt privatlivsoplysninger i henhold til vores data, cookies og privatlivspolitik.

Du kan læse vores data, cookies og privatlivspolitik nedenunder. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Indhold

  1. Introduktion
  2. Cookies
  3. Personoplysninger
    3.1 Generelt
    3.2 Den dataansvarlige
    3.3 Sikkerhed
    3.4 Formål
    3.5 Periode for opbevaring
    3.6 Videregivelse af dine oplysninger
    3.7 Indsigt og klager
  4. Udgiver

1. Introduktion

Som besøgende af vores website, vil der blive indsamlet oplysninger om dig, som benyttes til at tilpasse, optimere og forbedre brugeroplevelsen. Visse oplysninger bruges til at øge værdien af annoncer eller til at indsamle statistik omkring brugeres adfærd på siden.

Hvis du derimod ikke ønsker, at der indsamles oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet, eller kun takke ja til de nødvendige cookies (denne indstilling er sat som standard).

I de næste afsnit er der uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

2. Cookies

Puresoft anvender "cookies", som er en tekstfil, der gemmes på den enhed du anvender såsom mobil eller computer. Formålet med cookies er b.la. at genkende din enhed ved tilbagevendende besøg, huske gemte indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Disse cookies er ikke skadelige for din enhed som f.eks. virus.

Sletning eller blokering for cookies er mulig. Se vejledning: Cookie håndtering.

Hvis du blokerer eller sletter cookies, vil irrelevante annoncer kunne blive vist for dig og optræde oftere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt.

På vores hjemmeside vil du kunne finde cookies der omfatter nedstående.

Nødvendige

Cookienavn

Virksomhed

Formål

Udløber

ARRAffinity

Microsoft (Azure)

Sørger for at brugere, bliver sendt til samme App Service instans.

Sessionens udløb

cookie_control_consent

1. part (Cookie Control)

Husker om du har accepteret cookie-advarslen.

1 år

cookie_control_enabled_cookies

1. part (Cookie Control)

Holder styr på hvilke cookies du har slået til og fra.

1 år

Analytiske

Cookienavn

Virksomhed

Formål

Udløber

_ga

Google (Analytics)

Identificerer brugere

2 år

_gid

Google (Analytics)

Gør det muligt at følge brugerens rejse igennem sitet

1 dag

_gat

Google (Analytics)

Bruges til at begrænse forespørgsler

1 minut

Markedsføring og sociale medier

Cookienavn

Virksomhed

Formål

Udløber

fr

Facebook

Tracker Facebook likes, deling og målretter reklamer.

3 måneder

c_user

Facebook

Husker hvilken bruger der er logget ind i Facebook

Sessionens udløb eller 3 måneder

datr

Facebook

Identificerer hvilken browser der bruges

2 år

locale

Facebook

Husker sprogindstillinger for Facebook

1 uge

sb

Facebook

Bruges til at forbedre vennerforslag

2 år

spin

Facebook

Bruges af Facebook

1 dag og 1 time

wd

Facebook

Husker browservinduets dimensioner

1 uge

xs

Facebook

Indeholder sessionsnummer, sessions-secret og sikker browsing indstilling

Sessionens udløb eller 3 måneder

3. Personoplysninger

3.1 Generelt

Personoplysninger er en hver form for information, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser.

Vi indsamler kun oplysninger som du eksplicit har givet samtykke til, eller selv har indtastet. De oplysninger vi indsamler og behandler er typisk:

  • Et unikt ID og tekniske oplysninger om den enhed du anvender såsom computer, tablet eller mobil
  • Dit IP-nummer
  • Geografisk placering
  • Hvilke sider du klikker på, på hjemmesiden
  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mail

3.2 Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger hos Puresoft ApS er Uffe Christiansen (uch@puresoft.dk).

3.3 Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger i sikkerhed og i fortrolighed i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine personoplysninger bliver udelukkende anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

3.4 Formål

Vores formål med at indsamle dine oplysninger er b.la. at kunne måle vores trafik på hjemmesiden, til at kunne genkende din enhed og målrette annoncer så de vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig. De bruges også til at levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.

3.5 Periode for opbevaring

Dine oplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes igen, når de ikke længere er nødvendige.

Perioden for opbevaring af oplysninger afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Informationer i forbindelse med kontrakter, betalinger og levering (bogførings- og regnskabsmateriale) opbevares i 5 år fra udgangen af det regnskabsår materialet vedrører jf. bogføringsloven kap. 5 §10.

3.6 Videregivelse af dine oplysninger

Data vedrørende din brug af websitet, og oplysninger så som hvilke annoncer, du modtager og klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment kan videregives til tredjeparter, dog kun med din tilladelse, og i det omfang disse oplysninger er kendt. Hvilke tredjeparter, der er tale om, kan du se i ovenstående afsnit om "Cookies”.

Vi benytter tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger såsom navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi har vores hjemmeside hos Microsoft Azure, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i Microsoft Azures datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

3.7 Indsigt og klager

De oplysninger der indsamles om dig har du ret til at få oplyst i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at dine oplysninger bliver anvendt. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Ønsker du at dine oplysninger skal slettes kan du kontakte os på vores mail: uch@puresoft.dk. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

4. Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Puresoft ApS
Damhusvej 40, st
5000 Odense C
Telefon: 53650007
Email: uch@puresoft.dk

Kontakt os i dag!

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Skriv din mail herunder, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Uffe peger mod kontaktformularen. Han vil hjælpe dig med dit næste projekt, så send din e-mail allerede nu.