WooCommerce webshop

Med WooCommerce kan vi forvandle din WordPress hjemmeside til en ny unik webshop.

Så har du allerede en WordPress hjemmeside, eller ønsker en WordPress webshop, har vi den perfekte løsning til dig. Med en webshop kan du sælge alt fra produkter til ydelser, det er kun fantasien der sætter grænser.

Kontakt os i dag og få en estimeret pris på hvad din nye WooCommerce webshop vil koste.

WooCommerce webshop
Skal du have en ny

WooCommerce webshop?

Med en WooCommerce webshop, får du en helt unik webshop der kan alt det du ønsker.
Som virksomhed har du mulighed for, at sælge lige præcis det du ønsker med en WooCommerce webshop. Du kan f.eks. sælge digitale produkter eller have et online bookingsystem.

Med vores erfaring inden for WooCommerce er vi i stand til at levere skræddersyede webshopløsninger, der passer præcist til dine behov og formål. Vores team er dedikeret til at sikre, at din webshop opfylder dine forventninger, og vi arbejder hårdt for at sikre din fulde tilfredshed. Kontakt os i dag og lad os realisere din vision!

Kode på flere computere
Hvad er

WooCommerce?

WooCommerce er en nem og populær e-handelsløsning til WordPress. Det er et brugervenligt system der er nemt og overskueligt for dig, når du skal drive din webshop.
Med WooCommerces brugervenlighed vil det være nemt for dig at redigere i din webshop og tilføje nye produkter, eller optimere webshoppen.
Som virksomhed har du mulighed for, at sælge lige præcis det du ønsker med en WooCommerce webshop. Du kan f.eks. sælge produkter, have et online bookingsystem eller noget helt tredje.

Skal du have

Tillægsydelser

Vi har en række tillægsydelser som vi også kan hjælpe dig med.

Indføring/flytning af produkter

Har du i forvejen en webshop, kan vi hjælpe dig med at flytte den samt alle dine produkter.

Integrationer

Vi kan integrere alle de integrationer du ønsker til din webshop. Integrationer kan automatisere nogle af de manuelle processer du har.

Bannere, grafik og produktfotos

Vores grafiker kan hjælpe dig med alt inden for det grafiske område. Om du så har brug for et banner, produktfotos eller andre grafiske opgaver, står vores grafiker klar.

Hosting

Har du brug for at få hostet din nye webshop, kan du få den hostet hos os. Vi har forskellige hosting løsninger, alt efter hvilke behov du har.

Skræddersyet tema

Hos os kan du få et skræddersyet tema som er unikt udviklet til dig. Vi tager udgangspunkt i brugeroplevelsen når vi udvikler dit specialtilpasset tema.

Skræddersyede plugins

Vi kan skræddersy plugins til dig hvis du har et bestemt behov. Vi kan udvikle alle slags plugins.

Mangler din tillægsydelse?

Har du brug for en tillægsydelse som ikke er nævnt i ovenstående? Så kontakt os gerne og hør om det er noget vi kan hjælpe dig med.

Hjælp til webshop

Vi er din samarbejdspartner, og vi står klar til at hjælpe dig i gang med det samme, så kontakt os i dag!

Skal du have

Hosting der kører på 100% vedvarende energi

Din nye hjemmeside skal hostes et sted, og vi kan hjælpe dig med at gøre det så din hjemmeside kører på 100% vedvarende energi.

Din hjemmeside skal ligge på en server, for at den kan tilgås af kunder. Hos Puresoft kan du få hostet din hjemmeside så du udleder mindre CO2, så dine kunder altid nemt kan tilgå din nye hjemmeside uden at efterlade et negativt spor på vores planet. Du kan kontakte os i dag, og høre mere om hvordan du får hostet dit website hos os.

Server
WooCommerce logo
Fordele ved

WooCommerce

En af de store fordele for dig er, at WooCommerces popularitet gør, at den er i konstant udvikling. Derudover er WooCommerce nem at bruge for folk der ikke kan kode, da du kan meget uden at skulle kode.

Når du vælger WooCommerce er der en hel del funktioner som følger med, og som er vigtige når du skal sælge dine produkter/ydelser online.Du kan f.eks. tilføje alle de typer produkter du ønsker, der er ingen begrænsning på hvor mange produkter du kan tilføje og du kan tilføje kategorier, så det er nemmere for kunder at finde en vare.
Derudover har du mulighed for at tilføje produktsortering eller et filter som f.eks. nyheder, popularitet, bedømmelser og pris og du kan let håndtere dine ordrer og kunder.

Tilmeld dig vores univers!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og åben op for vores univers af viden, råd og gode tilbud.