Freelance

Har du brug for hjælp til en midlertidig opgave i din virksomhed, eller har du brug for en længerevarende konsulent, så er en freelancer lige noget for dig.

Hos Puresoft er vi specialister i webudvikling, grafisk design og UX, og derfor kan vores freelancer hjælpe din virksomhed, med lige præcis lige præcis den digitale opgave du mangler hjælp til.

Vores ydelser er altid konkurrencedygtige, og vi sørger for, at de løsninger vi leverer, lever op til dine, og dine kunders behov. For at imødekomme behovene, har vi fokus på et tæt samarbejde mellem kunde og Puresoft, hvor der lægges vægt på kontinuerlig sparring.

Vores freelancere hjælper dig og din virksomhed, med de opgaver I har brug for hjælp til både on-site hos jer og fra Puresofts eget kontor.

Vi giver også gerne professional rådgivning omkring din opgave, så du nemt kan fortsætte det gode arbejde, når du ikke længere har brug for hjælp fra konsulenten.

Kontakt os

Hvorfor bør du outsource?

En af de største fordele ved at outsource er, at du kan reducere omkostninger og øge kvaliteten af opgaven.

Hvis din virksomhed har en opgave, der ligger udenfor jeres kernekompetence, kan det være en fordel for dig og din virksomhed at outsource opgaven. En freelancer har specialiseret viden indenfor deres felt, og de kan få opgaven klaret hurtige, nemmere og med højere kvalitet.

Det er dermed billigere for din virksomhed at outsource opgaven, når du har en specialist til at udføre opgaven, så du har mere tid til dine kerneaktiviteter. Derfor skaber outsourcing mere værdi for din virksomhed.

Illustration for freelance og konsulent. En astronaut svæver over en telefon med abstrakte elementer.

Freelance webudvikler

Hvis du har brug for freelance webudvikling, står vi klar til at hjælpe med opgaven. Vores webudvikler har arbejdet med flere forskellige systemer og teknologier i tidens løb, så vi kan løse mangeartede opgaver for dig.

Freelance grafiker

Hvis din virksomhed har brug for hjælp til eksempelvis at lave markedsføringsbannere over en periode eller grafisk sparring, rykker vi gerne ud og giver en hjælpende hånd. Vores grafiske konsulent er klar til at lave enhver grafisk opgave, både digitalt og til tryk.

Freelance UX-designer

Har du brug for hjælp med at designe en brugeroplevelse, der virker for jeres brugere? Hvis du har brug for en UX designer som en del af et større projekt, kommer vi gerne forbi, lærer dine brugere at kende og designer din næste digitale løsning.

Vi står klar

Har din virksomhed brug for en freelancer eller en konsulent? Kontakt os i dag, vi står klar til at hjælpe dig med din opgave.

Kontakt os

Priser

Vi har en timepris på 600 kr. ex moms. Derudover har vi klippekort, hvor din virksomhed får rabat alt efter hvor mange timer du køber.

Klippekort

Ikon for priskategori 1: Klippekort 10 timer

Klippekort 10 timer

5.400 kr.

  • Du sparer 600 kr. (10%)
Ikon for priskategori 2: Klippekort 30 timer

Klippekort 30 timer

15.300 kr.

  • Du sparer 2.700 kr. (15%)
Ikon for priskategori 3: Klippekort 100 timer

Klippekort 100 timer

48.000 kr.

  • Du sparer 12.000 kr. (20%)

Priser

Kontakt os i dag!

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Skriv din mail herunder, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Anika peger ind mod kontaktformularen. Hun står klar til at hjælpe dig, så send din e-mail allerede nu.