Design

Hos Puresoft ved vi, hvor vigtigt et unikt og genkendeligt design er. Med et unikt logo, husker folk bedre din virksomhed.

Når vores grafiker udvikler din hjemmeside eller webshop design, tager vi b.la. udgangspunkt i, din virksomheds værdier, brugeroplevelsen, de nyeste design trends og din målgruppe. Din designlinje skal fortælle din virksomheds historie samt efterlade et godt førstehåndsindtryk hos din målgruppe. Dit logodesign skal være unikt, og det sørger vi hos Puresoft for det er.

Kontakt os

Ny identitet?

Din visuelle identitet skal passe sammen med virksomhedens identitet samt værdier, så din målgruppe genkender din virksomhed, samt husker hvilke værdier du har.

Når vi skaber din virksomheds nye identitet, holder vi dig derfor løbende opdateret fra start til slut. Når du har godkendt designet, står vi klar til at implementere det på både website, visitkort, brevpapir, reklamer, brochurer og hvad din virksomhed ellers har brug for.

Illustration for design og identitet. En mand som maler på en skærm med abstrakte elementer og nogle bøtter med maling.

Visuel identitet

Har din virksomhed brug for en brand manual, logo, design system? Vi står klar til at give din virksomhed en ny visuel identitet.

Tryksager

Har din virksomhed brug for et nyt layout eller nye plakater, foldere, reklameskilte, visitkort, bogopsætning/bøger, andre tryksager eller DTP-opgaver? Vi laver dem så de skiller sig ud.

Digitalt design

Vi kan tilbyde din virksomhed et nyt webdesign, grafisk design, appdesign, animerede banner samt andet digitalt design.

Brugerforståelse

En god brugerforståelse vil være med til at skabe stor værdi for din virksomhed.

En god løsning er ikke blot blikfang og lækkert design, og det handler ikke udelukkende om farver, typografier og grafiske regler. Hos Puresoft benytter vi os af user experience design (UX/UXD). Vi inddrager brugeren i processen, da de oftest kan give de bedste indsigter, og mest retvisende billede af hvordan slutproduktet bør være.

Når din virksomhed skal have designet et projekt eller produkt, er det vigtigt at have forståelse for brugerne, deres adfærd, motivationer og tanker i relation med løsningen. Både hvordan de gør brug af siden, hvordan de interagerer med den, og hvilke holdninger de har. Vi danner inden designprocessen et billede af brugerne, og vi tester og afprøver løbende på brugergruppen for at sikre en optimal brugeroplevelse.

Hos os tror vi på, at godt grafisk design, er forudsat af grundigt brugeroplevelsesdesign (UX-design).

Læs mere os processen

Vi laver din hjemmeside

Kontakt os i dag!

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Skriv din mail herunder, så kontakter vi dig inden for 24 timer.

Uffe peger mod kontaktformularen. Han vil hjælpe dig med dit næste projekt, så send din e-mail allerede nu.